به گزارش خبرگزاری آنا سفر به هر نقطه از دنیا، لذت خودش را دارد اما یکی از جذابیتهای هر کشور، غذاهای محلی آنجاست. غذاهایی که هم نشان از فرهنگ آن سرزمین دارد و هم طعمی متفاوت را برای مسافران به همراه خواهد داشت. سه مقصدی که امروز به شما معرفی میکنیم، در کنار تشابهاتی که غذاهای محلیشان دارد، هر کدام به نحوی منحصر به فرد، خاطرهای خوشمزه را در ذهنتان به ثبت خواهند رساند.
تور باکو و خوردن غذاهای خوشمزه آذری
تور باکو را اگر برای چشیدن غذاهای محلی آذری انتخاب کردهاید، متوجه شباهتهای زیادی که بین غذاهای ما و مردم این کشور وجود دارد خواهید شد. به همین دلیل، خیلی از آنها که اهل امتحان کردن غذاهای عجیب نیستند، در باکو بهشان خوش میگذرد.در واقع، کلیات بسیاری از غذاهای آذری کاملا شبیه به ایران است و تنها در نوع پخت، تفاوتهایی وجود دارد.
از محبوبترین غذاهای محلی در باکو، انواع کباب به حساب میآید که اروپاییها به شدت از آنها استقبال میکنند. اما یکی از غذاهای خاص و خوشمزهی باکو، قطاب یا ختاب است که از نانهایی مثل لواش درست شده و بعد از پهن کردن نان، داخلش را با مواد مختلف از جمله گوشت، اسفناج، پنیر و … پر میکنند. غذایی که در برخی از نقاط ایران نیز پخت میشود. انواع دلمه نیز در باکو به وفور پیدا شده و خیلی از خارجیها، دلمه را به عنوان پیش غذا سفارش میدهند. آش دوغ، کوفته، لاوانگی و دوشبارا از دیگر غذاهای محلی محبوب باکو به حساب میآیند.
غذاهای خوشمزهی محلی در تور کوش آداسی
در تور کوش آداسی، فرصت چشیدن غذاهای ترکی خوشمزه و البته غذاهای دریایی متنوع را خواهید داشت. غذاهای محبوبی که طرفداران جهانی دارند. یکی از انتخابهای همیشگی در این شهر که هم ارزان و هم خوشمزه به حساب میآید، کباب ترکی و کباب دونر است. این دو نوع غذا را تقریبا در هر جایی از شهر پیدا میکنید.
البته لاهماجو یا همان پیتزای ترکی نیز طرفداران زیادی دارد. این غذای ساده از خمیرهای بزرگی تشکیل میشود که رویش با گوش چرخ کرده، پیاز و کمی سبزیجات ریخته و پخته میشوند. اگر هم در منو رستورانها، اسم یپراک سارما را دیدید، در نظر بگیرید که این غذا همان دلمه برگ خودمان است و تفاوت ویژهای ندارد. برنج و مرغ، کارنیاریک که شبیه به دلمه بادمجان است و سوچ عدس از دیگر غذاهای محلی محبوب کوش آداسی به حساب میآیند.
یکی از چیزهایی که در سفر به کوش آداسی، به هیج وجه نباید از دست بدهید، غذاهای دریایی خوشمزهای است که در این شهر پخت میشود.
رستورانهای غذاهای محلی در کوش آداسی هم کم نیستند و در آنها، غذاهای ترکی به فروش میرسند. از معروفترین آنها میتوان به Anatolia اشاره کرد که به غذاهای آن منطقه اختصاص دارد. رستوران Erzincan نیز انتخابی عالی در این شهر است که قیمت خیلی بالایی نداشته و کیفیت غذایی بالایی دارند.
غذاهای خوشمزه و ارزان را در تور ارمنستان مزه کنید
ارمنیها هم در پخت غذا خیلی شبیه به ایرانیها هستند و بعضی از غذاهایشان مثل کبابهایی که میپزند، شباهت زیادی به خوراکیهای ما دارد. حتی غذایی به نام خاش دارند که در واقع همان کله پاچه است. تنوع غذایی در ارمنستان واقعا عالی بوده و به همین دلیل، ارمنستان از جمله مقاصد عالی برای عاشقانه غذا به حساب میآید.
در کنار خورواتس که شبیه به شیشلیک اما کوچکتر است و تقریبا محبوبترین غذای ارمنی به حساب میآید، ایشخان یا همان ماهی کباب نیز جایگاهی ویژه نزد مردم این کشور دارد. اغلب این غذا را با قزلآلا درست میکنند و در اکثر رستورانهای محلی، میتوانید آن را سفارش دهید. غذایی شیرین و بسیار خوشمزه که در روزهای کریسمس محبوبیت بیشتری پیدا میکند. بهترین غذاهای محلی
اما اگر عازم ایروان هستید و میخواهید این غذاهای خوشمزه محلی را میل کنید، باید سری به بهترین رستورانهای شهر بزنید. Gata Tavern جزو معروفترین رستورانهای غذای محلی در ایروان است که این غذاها را به شکل کاملا سنتی پخت میکند. قیمتهای این رستوران نسبتا خوب بوده و غذاهای آن نیز بسیار با کیفیت است. Lavash از دیگر رستورانهای محبوب ارمنی در ایروان است که این روزها محبوبیت بسیار زیادی بین گردشگران پیدا کرده است. جو گرم و دوست داشتنی رستوران لواش و غذاهایی که همه از بهترین و تازهترین مواد اولیه درست شدهاند، یک ترکیب عالی را به وجود میآورد که پیشنهاد میکنیم، حتما در تور ارمنستان، شبی را به حضور در این محل اختصاص دهید.مقاله بهترین غذاهای محلی
انتهای پیام/ ر
No Comment! Be the first one.