استفاده از شیشههای ساده و قدیمی، یکی از مهمترین منابع اتلاف انرژی است. به طوری که میتوان گفت، یک سوم انرژی گرمایی و سرمایشی ساختمانها از طریق این شیشهها حدر میرود. اما امروزه با ساخت شیشه برقی مات شونده، انقلابی در صنعت ساختمان سازی ایجاد شده تا اتلاف انرژی به حداقل برسد.
به گزارش خبرگزاری آنا؛ استفاده از شیشههای ساده و قدیمی، یکی از مهمترین منابع اتلاف انرژی است. به طوری که میتوان گفت، یک سوم انرژی گرمایی و سرمایشی ساختمانها از طریق این شیشهها حدر میرود. اما امروزه با ساخت شیشه برقی مات شونده، انقلابی در صنعت ساختمان سازی ایجاد شده تا اتلاف انرژی به حداقل برسد. اگر تا به حال در مورد شیشه مات شونده چیزی نشنیده اید، میتوانید با مطالعه این مقاله با ویژگیهای آن آشنا شوید.
شیشه مات شونده برقی نسل جدید شیشههای مدرن میباشد که با کمک تکنولوژی، شیشه شفاف را به مات تبدیل میکند. این شیشهها در حالت خاموش کاملا تیره و تار است و در زمان روشن شدن، شفاف میشود. این شیشهها کاربرد زیادی در امر خودروسازی، هوانوردی و ساختمان سازی دارند. از ویژگیهای این شیشه مات شونده میتوان به مدیریت مصرف انرژی، کنترل ورود نور، حفظ حریم خصوصی و راحتی بیشتر اشاره کرد.
در این مقاله با نحوه کار شیشههای مات شونده برقی، مزایا و کاربردهای آن اشنا خواهید شد. با ما همراه باشید.
شیشه مات شونده برقی چگونه کار میکنند؟
شیشه برقی یا هوشمند، یکی از مدرنترین نوع شیشه است که در مقابل تابش مستقیم خورشید نسبت به جریان الکتریکی برق واکنش نشان میدهد. کارایی این شیشه به گونه ایست که با اتصال شیشه به برق و فشردن کلید، یونهای موجود در شیشه آزاد میشود و در سراسر شیشه به صورت یکنواخت پخش میشود. این شیشهها عایق حرارت نیز میباشند و تبادل حرارت با محیط را کاهش میدهند. این شیشهها مانند شیشههای هوشمند الکتروکروماتیک عمل میکنند.
شیشههای مات شونده برقی از دو لایه قلع به عنوان الکترود و یک لایه کریستال مایع ساخته شده اند. این کریستال مایع در داخل فیلمهایی به نام PDLC ذخیره شده اند. کار اصلی مات و شفاف کردن این شیشه بر عهده همین فیلمهای نازک الکتریکی است. در حالت عادی، این کریستالها به صورت نامنظم پخش میشوند و با شکست نور، شیشه را مات میکنند. در صورت عبور جریان الکتریکی، این کریستالهای به صورت منظم در کنار یکدیگر قرار میگیرند و باعث ایجاد ظاهری شفاف در شیشه میشوند.
این شیشه را میتوان با لمس یک دکمه از شفاف به مات تبدیل کرد. حتی با استفاده از اپلیکیشن موبایل میتوان میزان نور ورودی به داخل را تنظیم کرد. برای مثال، میتوان تنظیماتی انجام داد تا در روز شیشه شفاف و در شب هنگام، مات باشد. این شیشهها قیمت بالایی دارند، اما با صرفه جویی در مصرف انرژی میتوانند این هزینه را جبران کند.
انواع شیشههای مات شونده برقی
شیشههای مات شونده به دو دسته کلی تقسیم میشوند. شیشه مات شونده لمینت و برچسبی. این دو شیشه برقی از نظر ساخت و دوام با یکدیگر تفاوتهایی دارند.
در شیشه مات شونده لمینت، لایه فیلم PDLC مابین دوجداره شیشه پرس میشود. به همین دلیل، شیشه لمینت دوام و طول عمر بالاتری نسبت به نوع برچسبی دارد. این لمینتها تنها بر روی شیشههای دوجداره قابل اجرا میباشند. اگر توانایی تعویض شیشه را دارید، بهتر است از این نوع استفاده کنید.
شیشه مات شونده برچسبی، نوعی برچسب است که به صورت جداگانه قابل خریداری است. اگر شیشه مات شونده لمینت خریداری نکرده اید، میتوانید با قیمت پایینتری این برچسبهای را تهیه کنید. این برچسبها روی شیشه تک جداره، دوجداره و سکوریت قابل نصب میباشند، اما کیفیت نوع لمینت شده را ندارند. این نوع شیشه بیشتر در معرض گرد و غبار و ضربه قرار دارد و دوام کمتری نسبت به نوع لمینت شده دارد. از این برچسبها بیشتر برای مات کردن شیشههای خودرو استفاده میشود.
مزایای شیشه برقی مات شونده
شیشههای مات شونده برقی مزایای فراوانی دارند و جایگزین خوبی برای شیشههای معمولی و شفاف میباشند. این شیشهها، این امکان را برای ما فراهم میکنند تا در هر ساعت شبانه روز آن را شفاف و یا مات کنیم. از مهمترین ویزگیهای این محصول میتوان به کاهش مصرف انرژی اشاره کرد. شیشه مات یک فضای خصوصی برای ما ایجاد میکند و کاربری فضا را افزایش میدهد. مزایای شیشه مات شونده برقی به شرح زیر است.
- ایجاد فضای خصوصی
- عایق حرارتی
- کاهش مصرف انرژی تا 40 درصد
- جلوگیری از ورود اشعههای مضر فرابنفش خورشید
- بدون نیاز به پرده و یا کرکره
- کنترل نور ورودی
- استفاده به عنوان شیشه دکوراتیو
- امکان کنترل با موبایل، کلید و یا کنترل
- عایق صدا
- ایمنی بالا
- سهولت در شستشو
- استفاده ساده و آسان
- دوام بالا
- مقاوم در برابر ضربه
- تغییر کاربری با لمس یک دکمه
کاربرد شیشههای مات شونده
این شیشههای مات شونده در امر ساختمان سازی و خودروسازی کاربردهای بسیاری دارد که در ادامه به معرفی کاربردهای این شیشه مات شونده میپردازیم.
ساختمان سازی
- نمای ساختمانهای اداری و مسکونی
- پارتیشن بندی اتاقها و دفاتر
- دیوار شیشه ای حمام و سرویسهای مستر
- در و پنجره اتاقهایی که به امنیت بیشتری نیاز دارند
- پارتیشن بندی استخر، سونا و جکوزی
- پوشش چراغهای مخفی سقف
- نما و پارتیشن بندی مراکز خرید
- پارتیشن بندی بیمارستانها و مطبهای خصوصی
خودروسازی
- دودی کردن شیشهها
- ایجاد حریم خصوصی بین سرنشین و راننده
- کنترل نور ورودی برای کاهش تابش نور بر چشم راننده و سرنشینان
- صنایع هوایی
آکام صنعت، پیشرو در ارائه انواع شیشه برقیهای مات شونده
با پیشرفت تکنولوژی، مکانیسم ساخت شیشه به مرحله ای رسیده که میتوانند جایگزین پنجرههای قدیمی شوند. شیشههای مات شونده برقی، یکی از مدرنترین شیشههای هوشمند است که با عبور جریان الکتریسیته از آن، به صورت شفاف یا مات در میآید. این پنجرههای هوشمند با کاهش مصرف انرژی به عنوان عایق حرارتی و صوتی عمل میکنند. این شیشهها کاربردهای مختلفی در صنعت هوایی، خودروسازی، پزشکی و ساختمان سازی دارند و باعث افزایش کاربری محیط میشوند.
شرکت آکام صنعت مفتخر است با نصب و تولید انواع شیشه برقیهای مات شونده، انقلابی در صنعت ساختمان سازی و معماری ایجاد کرده است. این مجموعه در خصوص ارائه هر نوع شیشه مات شونده و هوشمند با بهترین کیفیت و قیمت، در خدمت شما میباشد.
شماره های تماس: 021-91302901 – 021-91302902
وب سایت گروه صنعتی آکام : www.akambc.com
برای دیدن نمونه کارهای فوق العاده مجموعه گروه صنعتی آکام به روی لینک زیر کلیک کنید:
https://www.instagram.com/akambc/
انتهای رپرتاژ خبری/ ر
No Comment! Be the first one.