دانش بنیان شدن یکی از خواستههای بسیاری از شرکتهای مختلف است که امروزه به دنبال این هستند تا وارد حوزه دانش بنیان شوند. ورود به حوزه دانش بنیان میتواند مزایای زیادی را برای شرکتها و کسبوکارهای مختلف داشته باشد و به آنها کمک کند تا بتوانند از امکانات و تسهیلاتی که دولت برایشان فراهم کرده نهایت استفاده را ببرند.
به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دانش بنیان شدن یکی از خواستههای بسیاری از شرکتهای مختلف است که امروزه به دنبال این هستند تا وارد حوزه دانش بنیان شوند. ورود به حوزه دانش بنیان میتواند مزایای زیادی را برای شرکتها و کسبوکارهای مختلف داشته باشد و به آنها کمک کند تا بتوانند از امکانات و تسهیلاتی که دولت برایشان فراهم کرده نهایت استفاده را ببرند. حال سوال اساسی که در اینجا وجود دارد این است که چگونه دانش بنیان شویم؟ دانش بنیان شدن دارای مراحل خاصی است و شما برای این کار باید به نکات مختلفی دقت داشته باشید.
در این مطلب قصد داریم کمی بیشتر درباره مراحل و پروسه دانش بنیان شدن شرکتها صحبت کنیم و اطلاعات مفید و کاربردی را دراینخصوص در اختیار شما قرار دهیم. پس اگر شما هم علاقهمند به داشتن اطلاعات بیشتر در این زمینه هستید حتما ادامه این مطلب را بادقت مطالعه کنید.
شرایط کلی برای دانش بنیان شدن
بهطورکلی برای اینکه شما هم بتوانید به یک شرکت دانش بنیان تبدیل شوید اولین چیزی که نیاز دارید این است که بررسی کنید آیا شرایط لازم را برای این کار دارید یا خیر؟ دانش بنیان شدن دارای شرایطی است که از جمله آنها میتوان به داشتن مدرک معتبر و مرتبط با زمینهای که قصد فعالیت در آن را دارید، داشتن حداقل یک اختراع ثبت شده، پرداخت حقوق تماموقت برای حداقل سه کارمند و… اشاره کرد.
دقت داشته باشید که در کنار این شرایط عمومی شرایط تخصصی دیگری نیز وجود دارند. بهعنوانمثال محصول یا خدماتی که شرکت دانش بنیان قصد ارائه آن را دارد باید حتما محصولی باشد که دو سال از تولید آن گذشته باشد، استانداردهای موردنیاز را داشته باشد و برخی از ویژگیهای دیگر که با استفاده از خدمات سایت ما میتوانید اطلاعات کاملی را دراینخصوص به دست بیاورید.
اگر شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که قصد راهاندازی یک شرکت دانش بنیان را دارید پیشنهاد ما به شما این است که حتما سعی کنید از خدمات ما بهرهمند شوید.
چگونه یک شرکت دانش بنیان تاسیس کنیم؟
پس از اینکه شرایط خود را برای دانش بنیانی شدن بررسی کردید زمان آن خواهد بود تا بررسی کنید که آیا محصول یا خدماتی که قصد ارائه آن را دارید ویژگیهای لازم را دارد یا خیر؟ برای بررسی محصولات دانش بنیان میتوانید از خدماتی که ما در سایت خود به شما ارائه میدهیم استفاده کنید. در سایت ما این لیست به طور کامل در اختیار شما قرار گرفته و به شما کمک خواهیم کرد تا ویژگیهای محصول خود را بررسی کنید.
در مرحله بعدی شما باید یک طرح توجیهی قوی را برای شرکت دانش بنیان خود ایجاد کنید. اگر این سوال در ذهن شما هم وجود دارد که چگونه دانش بنیان شویم؟ باید بدانید که ایجاد یک طرح توجیهی و پلن تجاری از اهمیت زیادی برای دانش بنیان شدن شرکت شما برخوردار خواهد بود. خدمات مشاورهای که در حال حاضر در مجموعه ما به شما ارائه میشود به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید بهراحتی هرچه تمام مراحل دانش بنیان شدن را طی کنید.
مرحله بعدی مربوط به دریافت مجوزها و تاییدیههای موردنیاز برای ثبت یک شرکت دانش بنیان است. در این مرحله شما باید تمامی مدارک لازم را بارگذاری کرده و در سامانه رسمی و اینترنتی که برای ثبت شرکتهای دانش بنیان وجود دارد ثبتنام کنید. درصورتیکه مشکلی در مدارکتان وجود نداشته باشد از شما خواسته میشود تا هزینههای مربوط به ثبت شرکت دانش بنیان را پرداخت کنید و با این کار امکان طیکردن مراحل حضوری برای ثبت شرکت دانش بنیان برای شما وجود خواهد داشت.
اخذ مجوز دانش بنیان
چگونه دانش بنیان شویم؟ یکی از مهمترین مراحلی که باید شما در ثبت شرکت دانش بنیان خود طی کنید این است که مجوزهای موردنیاز برای دانش بنیان شدن را طی کنید. دریافت این مجوزها برای شرکت های دانش بنیان به این شکل است که باید مدارک خود را بارگذاری کرده و طرح توجیهی خود را نیز ارائه دهند. پس از آن در صورت تایید این مدارک آنها میتوانند فعالتی خود را برای دانش بنیانی شدن آغاز کنند.
احتمالا در حین دریافت مجوزهای موردنیاز برای دانش بنیان شدن شما سوالات و چالشهای زیادی را پیش روی خود مشاهده خواهید کرد که به دنبال راهحل و پاسخی برای آنها خواهید بود. در این مسیر مجموعه ما میتواند به شما کمک کرده و تمامی مشاورهها و راهنماییهای موردنیاز را در اختیارتان قرار دهد. پس اگر شما هم به دنبال دریافت خدمات مشاوره تخصصی هستید به شما پیشنهاد میکنیم حتما از خدمات ما نیز بهرهمند شوید.
سلب مسئولیت: با مَداد صرفا باز نشر کننده این متن از منبع رپورتاژ است و مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.
No Comment! Be the first one.